Multimove

Kom Multimoven bij Dienstenaanhuis Lions Zedelgem in Veldegem en Zedelgem .

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

 

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

 

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

 

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

 

Wanneer?

Veldegem :

Op woensdag van 16u tot 17u voor 3 tot 8 jarigen.

Zedelgem :

Opwoensdag van 14u30 tot 15u30 voor 3 tot 8 jarigen.

 

Waar?

Veldegem :

Sporthal De Bosserij, Acaciastraat 31a, 8210 Veldegem.

Zedelgem :

Turnzaal Spes Nostra, Pastoor Staelensstraat 4, 8210 Zedelgem.

 

Hoe deelnemen?

Wens je ook deel te nemen aan Multimove ? Schrijf je dan snel in voor de volgende periode.

 

Periode 1 September - December: 60 euro

Periode 2 Januari - Mei: 60 euro

Volledig seizoen (September - Mei ): 95 euro

Start Veldegem: 4 september 2019.

Start Zedelgem: 18 september 2019

 

Hoe inschrijven?

Stuur een mail naar secretariaat.sjzlions@gmail.com en vraag 3 gratis proeflessen aan. Nadien beslis je om definitief aan te sluiten op ons Multimoveaanbod en kies je voor 1 periode of voor een heel seizoen. Na het betalen van het deelnamegeld kan je vrij deelnemen aan ons Multimoveaanbod die onder leiding staat van onze opgeleide Multimove begeleiders Lisa , Pauline en Janne.