Nieuws

NIEUWS

Sint Jan Zedelgem Lions geselecteerd als finalist #BeInclusive EU sport-Award:

Sint Jan Zedelgem Lions vzw werd door de Europese Unie geselecteerd als finalist voor de #Be Inclusive EU Sport-Award. Het project Inclusive Zone Basketball die onze club uitwerkte werd geselecteerd als finalist. Binnen dit project krijgen valide en mindervalide sporters de kans om samen te basketten en te rolstoelbasketten. Meer info over dit project vind je terug via https://www.sjzlions.be/inclusive-zone-basketbal-izb Door deze selectie zal de Europese Unie ons project met 2500 euro ondersteunen.

 

Oprichting SJZ Lions Foundation:

Sint Jan Zedelgem Lions vzw is een sociaal geëngageerde club die meer dan een sportclub wil zijn. We willen een engagement aangaan voor onze leden, maar ook voor Zedelgem. Daarom lanceerden we op 2 december 2019 een Foundation, de SJZ Lions Foundation. Deze foundation zal tal van acties organiseren op vlak van G-sport, milieu, inclusie, sociale ondersteuning...

Om deze foundation te kunnen uitbouwen zijn we als organisatie op zoek naar vrijwilligers, partners en sponsors die zich mee willen inzetten voor een sociale gemeenschap in Zedelgem.