Nieuws

19 oktober is het TROOPERDAG in Plopsaland De Panne.

Griezelt Dienstenaanhuis Lions Zedelgem mee?

Vanaf nu kan iedereen tickets kopen voor onze Trooperdag in Plopsaland De Panne aan de unieke Trooperprijs van €20,99 per ticket (i.p.v. €36,99), waarvan er dan nog eens €3,75 naar Dienstenaanhuis Lions Zedelgem gaat!

 

"Trooperdag?", horen we je denken? Wel, dan kunnen Troopers de hele dag griezelen in het Plopsapark, alle attracties testen én genieten van de Piet Piraatshow & de Plopsa Parade. Maaaaar... Dat is nog niet alles!

Ook de iets oudere Troopers kunnen hun hart ophalen tijdens de Halloween Scare Night met twee spookhuizen*: Freak Circus en Camping 't zonnetje! Ook een angstaanjagende Halloweenparade, spetterend vuurwerk en attracties die tot 22 uur openblijven. We zetten het even op een rijtje:

DATUM: 19 oktober 2019
PRIJS: €20,99 i.p.v. €36,99

COMMISSIE: €3,75 per ticket

TROOPERTICKETS: Voor iedereen!

Dus, laat je leden hieronder snel hun tickets in huis halen, zodat ze gezellig samen kunnen griezelen. Of nog beter, maak er samen met de hele vereniging een onvergetelijke uitstap van!

 

NU TICKETS BESTELLEN : https://www.plopsalanddepanne.be/nl/uniek-trooperaanbod

Hopelijk zien we jullie op 19 oktober in Plopsaland!

Groetjes

Het Trooperteam.

 

*De spookhuizen van de Halloween Scare Night zijn afgesloten attracties en enkel toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. Bezoekers ouder dan 12 jaar moeten steeds herkenbaar zijn aan het gezicht. Het dragen van een masker of gezichtsbedekkende maquillage is daarom niet toegelaten.

Dienstenaanhuis Lions Zedelgem blijft uitbreiden.

Vanaf volgend seizoen creëren we een 3de basketschool.

Naast de basketschool in Veldegem en Zedelgem, starten we met een basketschool in Torhout.

 

Heb je nog vragen of wens je meer info? 

Neem dan contact op via ons mailadres : secretariaat.sjzlions@gmail.com .

Op dinsdag 14 mei 2019 was er een Coaches Clinic bij ons georganiseerd met onze Coach Hans De Wispelaere en gastspreker Bondscoach Belgian Lions en Head Coach Filou Oostende Dario Gjergja .

Coach Gjergja kwam praten over zijn Youth program : How to build up to the first team .

En coach Hans kwam praten over NABC Convention .

Als je nog eens wil nalezen over Coach Hans zijn ervaringen in Amerika kan dit via onderstaande link : 

https://www.basketbal.vlaanderen/src/Frontend/Files/userfiles/files/Emil...

Het seizoen 2019-2020 begint stilaan dichterbij te komen. Als bestuur hebben we al heel wat zaken voor volgend seizoen voorbereid. In de Powerpoint vind je alle info voor volgend seizoen terug.

Het nieuwe seizoen begint er stilaan aan te komen. Bij een nieuw seizoen horen heel wat administratieve zaken.

 

1 daarvan is het opvragen van een medisch getuigschrift voor het seizoen 2019-2020.

 

Mogen wij vragen om dit document door uw huisarts te laten invullen en gescand tegen ten laatste 1 augustus te bezorgen via ons mailadres: secretariaat.sjzlions@gmail.com. Zonder medisch getuigschrift kan je niet deelnemen aan competitie.

 

De medische fiche kan je hier downloaden. Leden van de basketschool en multimove dienen geen medisch getuigschrift binnen te brengen.

Invacare blijft voor 3 jaar langer hoofdsponsor van de G-sportwerking van Dienstenaanhuis Lions Zedelgem.

 

Leverancier van hulpmiddelen verlengt overeenkomst voor drie seizoenen.


Invacare is officiële hoofdsponsor geworden van de G-sportwerking van Dienstenaanhuis Lions Zedelgem. De G-sportwerking van Zedelgem is de voorbije jaren alsmaar gegroeid. Binnen het rolstoelbasket is Dienstenaanhuis Lions Zedelgem een grote naam. Zo wonnen ze al 23 keer de Beker van België rolstoelbasket en werden ze 25 keer kampioen van België in 1ste nationale. Europees eindigden ze enkele keren bij de laatste 3.

 

Daarnaast organiseert Dienstenaanhuis Lions Zedelgem op zondag 2 juni 2019 het Belgisch kampioenschap Tijdrijden voor G-wielrenners in het centrum van Zedelgem. Op zondag 22 september wordt er een manche van het Vlaams Kampioenschap G-wielrennen verreden in het centrum van Veldegem.

 

Met deze samenwerking wil Invacare zijn lokale verankering in Zedelgem en België benadrukken. De naam van Invacare zal de volgende 3 seizoenen onder andere te zien zijn op de truitjes van de rolstoelbasketploegen. Daarnaast blijft Invacare de naamsponsor van het internationaal rolstoelbaskettornooi, de Invacare X-mas Cup.

 

Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, (oudere) mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiënten liften en sanitaire hulpmiddelen. Daarnaast verlenen ze  diensten aan deze partijen. Onder meer door technische service, informatievoorziening en productadvies.

 

Dankzij de ondersteuning van Invacare kunnen we ons aanbod G-sport verder uitbreiden. Naast rolstoelbasket en G-wielrennen organiseren we voor het eerst ook een G-loopwedstrijd als onderdeel van de Corneliusrun in Veldegem. Invacare zal op al deze evenementen zichtbaar zijn als onze partner.

 

Meer informatie:
Invacare N.V.                                                        
Autobaan 22                                                        
8210 Loppem                                                      
https://www.invacare.be/nl                                 

De 3de editie van de Corneliusrun zal doorgaan op zaterdag 21 september 2019. De 3de editie brengt heel wat vernieuwingen met zich mee. We breiden het aanbod met een G-run 500m en G-run 1km uit. Daarnaast voorzien we voor het eerst ook een wandelparcours van 5km. Tot slot verhuizen we de start- en aankomst en inschrijvingen naar Turnzaal De Stapsteen in Veldegem. Zo kunnen we meer lopers en wandelaars aan en zullen alles organisatorisch vlotter aankunnen.

 

De vernieuwingen blijven maar komen en sinds kort heeft de Corneliusrun ook een eigen Facebookpagina: https://www.facebook.com/Corneliusrun/ en een nieuw logo:

De inschrijvingen zijn sinds 3 januari open via: https://www.loopkalender.be/nl/race/3de-corneliusrun

Om ons 45 jarig bestaan te vieren werd er in samenwerking met Brouwerij Boelens een bier voor ons gebrouwen met als naam"Gouden Dunk "  .

Het gaat om een Triple met een alcohol % van 8,5 ° en is verkrijgbaar per fles als ook per verpakking van 4 en 6 of in doos van 24 flessen .

Prijzen ;

- 1 flesje: 3 euro
- 4 flesjes + verpakking: 10 euro
- 6 flesjes + verpakking: 15 euro
- Doos 24 flesjes: 50 euro

 

Wil je ons bier bestellen dan kan dit  enkel via iemand van het bestuur .