Cera ondersteunt ons G-wielerproject

Cera ondersteunt ons G-wielerproject voor mensen met een visuele beperking:

Als club breiden we ons aanbod G-sport verder uit. De voorbije jaren zetten we ons in om rolstoelbasket mee op de kaart te zetten in België, de komende jaren blijven we dit ook doen. Sinds vorig jaar organiseren we jaarlijks een G-wielerwedstrijd in Veldegem, ook in 2020 zullen we terug een manche van het Vlaams Kampioenschap organiseren. Onze inzet voor G-sport willen we blijvend vergroten en in 2020 bouwen we een volledig nieuw project uit voor mensen met een visuele beperking. Met de aankoop van 4 tandems willen we vanaf april 2020 maandelijks een wielerrit uitstippelen voor mensen met een visuele beperking.

 

Hiervoor zoeken we nog nieuwe deelnemers die willen meedoen, maar ook nog vrijwilligers die als piloot willen rijden op de tandems. Kandidaten kunnen zich melden via secretariaat.sjzlions@gmail.com Dankzij de steun van Cera kunnen we ons project verder uitwerken. We zijn dan ook zeer blij dat deze coöperatieve ons mee wil helpen slagen in ons doel om nog meer G-sport te creëren in West-Vlaanderen.

 

Wie is Cera?

 

“Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. Ze brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.”

Meer weten? Surf naar www.cera.coop