Dienstenaanhuis redt seizoen rolstoelbasketploegen

Dienstenaanhuis redt seizoen rolstoelbasketploegen


Basketbalclub Dienstenaanhuis Lions Zedelgem zat met een gigantisch groot probleem voor zijn rolstoelbasketploegen. De aanhangwagen van onze rolstoelbasketploegen was stuk en hierdoor kon Dienstenaanhuis Lions Zedelgem niet meer op zijn uitmatchen geraken.
 

Door de vakantie werd Dienstenaanhuis later ingelicht dan voorzien. Toen zij over het probleem hoorden hebben zij direct beslist om een volledige nieuwe aanhangwagen te sponsoren aan onze club. Dienstenchequebedrijf Dienstenaanhuis zal het resterend bedrag dat we nog tekort hadden volledig bijdragen en zal er ook voor zorgen dat we als club een zeer degelijke verzekering kunnen nemen om deze aanhangwagen tegen alle mogelijke ongelukken te kunnen verzekeren.
 

Als basketbalclub zijn we zeer blij met de redding dat Dienstenaanhuis ons aanbiedt. Hierdoor kunnen we door de vele sympathisanten, de vele bedrijven, de provincie West-Vlaanderen en vooral door onze hoofdsponsor Dienstenaanhuis een nieuwe aanhangwagen kopen en kunnen we zonder zorgen opnieuw sportief meestrijden voor de prijzen in de verschillende competities rolstoelbasket.
 

Dienstenaanhuis biedt thuishulp met een glimlach aan. Door deze ondersteuning die ze nu geven, brengen ze een heel grote glimlach op onze rolstoelbasketspelers hun gezicht.
 

Dienstenaanhuis telt meer dan 2500 werknemers en omvat 31 kantoren waar u terecht kunt. Ondanks het stijgende aantal medewerkers blijft Dienstenaanhuis werken als een familiebedrijf. Daarom wil Dienstenaanhuis ons absoluut ondersteunen. Als familieclub willen we iedereen de kans geven om te kunnen basketten. Dit is ook de visie van Dienstenaanhuis en door ons te helpen zorgen ze ervoor dat onze rolstoelbasketters nog wedstrijden kunnen spelen buiten Zedelgem.
 

Wij zijn Dienstenaanhuis zeer dankbaar voor de steun dat we van hen krijgen en zijn zeer blij dat het probleem van de aanhangwagen op deze manier zo snel kan opgelost worden.
 

www.dienstenaanhuis.be