Nieuws

Het bestuur wenst jullie allen een gezond en sportief Nieuwjaar toe !!


 GLIONONE TEA!!!

Nominatie #BE Inclusive EU Sport Awards:

Dienstenaanhuis Lions Zedelgem zet volop in op integratie. Valide en mindervalide sporters maken we mogelijk door maandelijks een inclusieve training aan te bieden. Tijdens een inclusieve training spelen we 4 tegen 4, waarbij iedere ploeg bestaat uit 2 mindervalide en 2 valide spelers. Sport is voor iedereen en met dit project willen we duidelijk maken dat iedereen met iedereen kan samen sporten.

 

De Europese Unie vond ons project een zeer degelijk en mooi voorbeeld hoe inclusie hand in hand kan gaan met plezier en fun. Daarom werden we genomineerd als finalist van de #BE Inclusive EU Sport Awards 2019. Nu donderdag 21 november worden 3 van de 9 finalisten beloond met een award.

 

Reportage Focus-WTV:

Deze namiddag kwam de regionale televisie Focus-WTV een repportage maken. Klik hieronder op de foto om de reportage te bekijken:

 

 

Wenst je dochter of zoon ook te basketten?

Neem dan nu gratis deel aan de proeflessen van Dienstenaanhuis Lions Zedelgem in één van de 3 basketscholen (Veldegem, Zedelgem en Torhout).

#Sportersbelevenmeer

Meer info via: secretariaat.sjzlions@gmail.com

Om ons 45 jarig bestaan te vieren werd er in samenwerking met Brouwerij Boelens een bier voor ons gebrouwen met als naam"Gouden Dunk "  .

Het gaat om een Triple met een alcohol % van 8,5 ° en is verkrijgbaar per fles als ook per verpakking van 4 en 6 of in doos van 24 flessen .

Prijzen ;

- 1 flesje: 3 euro
- 4 flesjes + verpakking: 10 euro
- 6 flesjes + verpakking: 15 euro
- Doos 24 flesjes: 50 euro

 

Wil je ons bier bestellen dan kan dit  enkel via iemand van het bestuur .