Nieuws

Het hele jaar door hangen ze rond in je huis. Ze maken je horendol, ze jagen je de stuipen op het lijf, ze slaan je uit je lood. Echt griezelig die monstertjes van jullie!

 

Wel, het is payback time!

Je bent klaar voor de magische kracht van de Trooperdagen op 13 & 14 oktober in Plopsaland De Panne.

Stuur je monstertjes op 1 van deze 2 dagen naar de Nachtwacht Halloween Show, en het worden doetjes! Hun mond valt open als ze oog in oog staan met Vladimir, Wilko en Keelin én ze geven geen kick meer als ze ondersteboven hangen in één van de topattracties in Plopsaland De Panne.

 

Dit alles en nog wa vieze spinnenwebben boek je nu via www.trooper.be/dahlz voor maar 20,49 euro in plaats van de volle 36 euro. Akelig, nie? En voor elk verkocht ticket schenkt Plopsaland ook nog eens 3,75 euro aan uw vereniging. Wij vinden dit alvast zeer beangstigend.

 

Dus, haal snel uw tickets in huis via www.trooper.be/dahlz!

Woensdag 19/09 om 19u30 wordt er in De Bosserij een opleiding tafelofficial gegeven door onze voorzitter Ricardo Naeyaert.
Deze opleiding is zowel voor personen die nog geen ervaring met de tafel hebben als ervaren tafelofficials die hun geheugen wat willen opfrissen.
Indien je interesse hebt laat het ons weten .

Dienstenaanhuis Lions Zedelgem start in het seizoen 2018-2019 een 2de basketschool in de Turnzaal van Spes Nostra/Vrije Basisschool Zedelgem de Leeuw. De basketschool gaat daar telkens door op woensdag van 14u00 tot 15u30. Inschrijven of meer informatie kan je hierover verkrijgen door een mail te sturen naar secretariaat.szjlions@gmail.com

De inschrijvingen voor de Deyntje's Corneliusrun van zaterdag 8 september 2018 zijn geopend. Inschrijven kan via volgende link: https://www.loopkalender.be/nl/wedstrijd/deyntjes-corneliusrun

 

De reeksindeling waar onze fanions two uitkomt is gekend:

De reeksindeling waar onze fanions one uitkomen is reeds gekend: