Uitnodiging

Uitnodiging Invacare X-mas Cup Wheelchair Basketball 2019

 

Dienstenaanhuis Lions Zedelgem organiseert op zaterdag 28 december 2019 de 4de editie van het Internationaal rolstoelbaskettornooi, Invacare X-mas Cup. Op zaterdag wensen we 9 deelnemende ploegen te ontvangen.

We nodigen uw ploeg graag uit om deel te nemen aan ons tornooi. Het tornooi gaat door in Sport Vlaanderen Brugge, Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge.

We starten om 9u 's morgens. In het mate van het mogelijke houden we rekening met de verplaatsing dat ploegen dienen te maken. We zullen de ploegen die van het verst komen, later opnemen in het tornooischema.

Het tornooi wordt op 3 terreinen gespeeld waardoor we met 3 poules van 3 ploegen kunnen werken. Een wedstrijd wordt met doorlopende chrono 2x20 minuten gespeeld. Iedere ploeg speelt minstens 4 ploegen.

We nodigen ploegen uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk uit om te komen spelen.

Deelname is voor alle ploegen GRATIS. De organisatie voorziet een forfaitaire tussenkomst in de verplaatsingskosten van de deelnemers ter waarde van 200 euro per ploeg.

Aantal ploegen is beperkt tot 9. De eerste 9 ploegen die hun deelname bevestigen zijn zeker van hun deelname. De andere ploegen komen op een reservelijst te staan.

Er zullen maaltijden en lunchpakketten per ploegen aangekocht kunnen worden. Na inschrijving zal er hier meer informatie over worden bezorgd.

Indien u dit wenst helpen wij ls organisatie om mee te kijken voor overnachtingsmogelijkheden voor ploegen die dit zouden wensen.

 

We hopen jullie alvast te morgen verwelkomen.

 

Voor meer informatie:
Davy Van Heerswynghels
Organisator
davy.vanheerwynghels@hotmail.com
GSM: 0478/32 20 80